Wszystkie zamowienia i wysylki realizowane sa na biezaco .
Opinie o nas



Jeśli chcesz zamieścić opinie o nas wypełnij formularz znajdujący się na dole strony!

ziutek@aol.pl : 11-04-2014
korzystałem z usług dwukrotnie w ciągu ostatniego miesiąca, za każdym razem wszystko w jak najlepszym porządku. sprawnie, szybko, dobry kontakt. polecam

geko500@wp.pl : 21-03-2014
Wszystko ok ,przesyłka przyszła, towar zgodny z oczekiwaniem , wszystko działa , wszystko elegancko , Polecam kupujemy w usa.com jestem zadowolony z przesyłki , wszystko profesjonalnie

viryu9@yahoo.com : 26-02-2014
Jakość świadczonych usług jest na najwyższym poziomie.Pełen profesjonalizm.Super kontakt mailowy i telefoniczny.Przesyłka od momentu zamówienia dotarła do mnie już po dwóch tygodniach ! Szykuje się już do następnych zakupów w tej firmie. BARDZO POLECAM. Dziekuje :)

wiakowska@interia.pl : 12-02-2014
to pierwsze i nie ostatnie zakupy za posrednictwem kupujemy w USA pomimo kiepskiej pogody przesylka dotarła polecam i napewno skorzystam ponownie

annar.1979@onet.pl : 04-02-2014
To byly moje pierwsze i napewno nie ostatnie zakupy za posrednictwem kupujemywusa :) goraco polecam !!

keygen@wp.pl : 19-12-2013
Kolejne zamówienie i jak zwykle pełny profesjonalizm i zaangażowanie. Gorąco polecam usługi KUPUJEMYWUSA.COM !!!

maasser0@gmail.com : 04-11-2013
i drugi zakup również udany. Jeszcze raz wielkie dzieki i pozdro

maasser0@gmail.com : 30-10-2013
To pierwszy mój zakup z tej strony (wogóle pierwszy zakup zza oceanu) J juz mam towar i juz czekam na nastepny. Z całej transakcji jestem mega zadowolony, super kontakt, caly czas pomoc ze strony Kamila, czulem sie jakby po drugiej stronie siedzial mój stary najlepszy kumpel. Wielkie dzieki i pozdro

robertpab@wp.pl : 27-10-2013
Jest OK. Bardzo dobry kontakt. Dostając list od tej firmy miałem wrażenie, że dostaję list od starego znajomego, który pomaga mi w zakupach. Już złożyłem następne zamówienie ;)

monika-krzysztofiak@wp.pl : 24-10-2013
Całą transakcja przebiegłą pomyślnie, kontakt ze sklepem bardzo dobry. Zdecydowanie polecam. Nie omieszkam skorzystać z pomocy jeszcze nie raz :]

drow_xan@o2.pl : 05-10-2013
FENOMENALNA firma, niesamowicie dobre i miłe podejście do klienta, prędkość reakcji i profesjonalne reagowanie na pojawiające się sytuacje. Wszystko udało się załatwić tak jak tego chciałem i jestem niesamowicie zadowolony. Jeśli kiedykolwiek zechcesz zamówić cokolwiek z USA - MUSISZ zrobić to przez tę stronę. Polecam z całego serca!!

suhy-19@o2.pl : 16-08-2013
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. :D

kondorp@wp.pl : 18-07-2013
kolejne zakupy i wszystko gra

nalaskow@gmail.com : 25-06-2013
POLECAM w 100%. Bezproblemowa transakcja, zamówione zakupy z 2 różnych sklepów dotarły nienaruszone do mnie do Polski.

damian263@onet.pl : 11-06-2013
chciałbym gorąco polecić , warto kupować tu taj . paczka dotarła , wszystko w jak najlepszym porządku , kontakt po prostu profesjonalny , polecam warto kupować przez tą stronę . pozdrawiam cały zespół pracujący nad zamówieniem

wuteciak@gmail.com : 25-05-2013
Profesjonalnie i szybko. Tak właśnie buduje się zaufanie klientów. Poiecam wszystkim, którzy chcą zrobić zakupy w USA.

monika.michalska@alfa.pl : 15-05-2013
Kupno za pośrednictwem tej firmy to prawdziwa przyjemność :-) Kupowaliśmy wyprawkę dla naszej córeczki - dzięki profesjonalizmowi pracowników i szybkiej obsłudze kupiliśmy wiele produktów po bardzo atrakcynych cenach. Otwieranie kartonów było niesamowitą przyjemnością :-)

aga.mrowczynska@gmail.com : 15-05-2013
To były moje pierwsze zakupy w Stanach i mimo obaw wszystko przebiegło rewelacyjnie!! Kontakt przesympatyczny i błyskawiczny:) Polecam, bo warto!

m.garbacz@vp.pl : 09-05-2013
Sumaryczny czas transakcji - 10 dni roboczych. Pełny profesjonalizm. Pozdrawiam, dziękuję. Polecam wszystkim.

irektarnowski@gmail.com : 19-04-2013
Do zakupów za pośrednictwem tej strony skłoniły mnie właśnie poniższe opinie. Nie mam najmniejszych zastrzerzeń co do profesjonalizmu niniejszego serwisu. Przesyłki doszły szybciej niż się spodziewałem, a jakość świadczonych usług pozytywnie mnie zaskoczyła. Polecam bez chwili wachania!

<    1  2  3  4  5  ...       >
 
* Proszę podać pełny numer zamówienia w postaci xxxxxx/2008 oraz adres e-mail, który był użyty przy składaniu zamówienia.
Ile zapłacisz?
lub
Sprawdź status przesyłki
Akceptujemy Płatności